На Тисмениччині відкрили нову амбулаторію

Для мешканців Тисменичан відкрили нову амбулаторію. Тут є все необхідне для того, щоб отримати первинну медичну допомогу: здати усі аналізи, зробити кардіограму, виміряти тиск. А вже...

Для мешканців Тисменичан відкрили нову амбулаторію.

Тут є все необхідне для того, щоб отримати первинну медичну допомогу: здати усі аналізи, зробити кардіограму, виміряти тиск. А вже далі сімейний лікар, за необхідності, направлятиме на дообстеження.Дякую усім, хто долучився до цієї важливої справи. Таке гарне та сучасне приміщення! Дякую будівельникам, які все зробили тут комфортно і зручно 👏 Пам’ятаймо, що все зразу не буде. Потрібно працювати та крок за кроком все робити! Хочу, щоб кожне село в нашій громаді пишалось тим, що ми тепер є великою родиною!
Дякую усім за роботу! Особлива подяка моєму заступнику Віталій Федорів. Він хоч із сусіднього села, та все одно опікувався, щоб саме тут теж відкрили сучасну амбулаторію.Також тут й нове обладнання за кошти з міського бюджету, а ще подяка нашій ОДА, адже ця подія відбулась, зокрема, завдяки коштам із держбюджету, – повідомляє мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Читайте також: На скелях Довбуша травмувалась киянка

Категорії
Життя
Новини
Loading...