Путін висловився про можливу зустріч із Зеленським: не обійшовся без погроз зброєю

Російський президент Володимир Путін, оцінюючи можливість зустрічі з українським главою Володимиром Зеленським, знову почав розповідати про “зовнішнє управління” Україною та заявив про безліч перепон для переговорів. Під...

Російський президент Володимир Путін, оцінюючи можливість зустрічі з українським главою Володимиром Зеленським, знову почав розповідати про “зовнішнє управління” Україною та заявив про безліч перепон для переговорів.

Під час “прямої лінії” в Москві він, зокрема, згадав законопроект Зеленського про корінні народи, передає “Уніан“.

Ось керівництво України. Сьогоднішнє керівництво явно недружнє до нас. Це абсолютно очевидна річ. Інакше важко було б пояснити проект закону, який внесений президентом в Раду, – заявив Путін.

Він відповів, що цей проект оголошує російських некорінним народом “на цій території”. Нібито росіяни жили в Україні “споконвіку”.

Путін пригрозив, що закон про корінні народи може спровокувати “застосування якоїсь зброї … масового знищення”.

Російський глава знову заговорив про утиск російської мови. Також згадав про придушення опозиції (маючи на увазі ОПЗЖ), а Медведчука в цьому контексті назвав “націоналістом”.

Путін підсумував, що в України “немає ніяких шансів” побудови нормальних відносин з Росією. Врешті він не дав чіткої відповіді щодо зустрічі із Зеленським.

Категорії
Політика
Новини
Loading...