Учениця зі Снятина набрала 200 балів на ЗНО з біології

1 липня міський голова Снятина Анатолій Шумко привітав випускницю Снятинського ліцею “Інтелект” Ларису Виноградник, яка склала зовнішнє незалежне оцінювання з предмету “Біологія” на 200...

1 липня міський голова Снятина Анатолій Шумко привітав випускницю Снятинського ліцею “Інтелект” Ларису Виноградник, яка склала зовнішнє незалежне оцінювання з предмету “Біологія” на 200 балів.

Це найвищий результат на Снятинщині за останні 10 років. З решти предметів до максимуму Ларисі не вистачило лише трішки, пише Галичина.

“Дуже приємно, що в нашій громаді є такі обдаровані діти. Розумію, що було непросто готуватися до ЗНО під час карантину, багато матеріалу довелося опрацьовувати самостійно. Та, навіть в таких умовах, твоя наполегливість та цілеспрямованість допомогли здобути блискучий результат. Ми пишаємося твоїми успіхами та щиро радіємо за тебе”, – зазначив Анатолій Шумко.

Міський голова побажав випускниці не зупинятися на досягнутому, вдосконалювати свої навички та продовжувати досягати успіхів у навчанні.

Відтак, Анатолій Шумко вручив Ларисі Виноградник почесну грамоту Снятинської міської ради та подарунок.

Міський голова також вручив подяку та грошову премію вчителю біології ліцею “Інтелект” Уляні Чеховській, яка кілька років поспіль передавала свої знання та вміння обдарованій учениці, готуючи до різноманітних конкурсів та олімпіад, в яких Лариса завжди здобувала першість.

Читайте також: Франківські патрульні зупинили п’яну водійку без документів. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...