В Івано-Франківську відбувся відкритий чемпіонат області з легкої атлетики серед ветеранів. ФОТО

3 липня в Івано-Франківську на стадіоні спортивного комплексу імені Анатолія Гемби відбувся відкритий чемпіонат області з легкої атлетики серед ветеранів. У ньому взяли участь...

3 липня в Івано-Франківську на стадіоні спортивного комплексу імені Анатолія Гемби відбувся відкритий чемпіонат області з легкої атлетики серед ветеранів. У ньому взяли участь приблизно 30 спортсменів з різних міст України, а також із Польщі, пише Суспільне Карпати.

Учасники змагалися у 12 видах легкоатлетичної програми. За словами директора департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Віталія Матешка під час чемпіонату вівся рейтинг спортсменів, за яким визначили трьох кращих.

У Франківську відбувся відкритий чемпіонат області з легкої атлетики серед ветеранів

Так серед чоловіків перше місце зайняв рекордсмен України, багаторазовий чемпіон світу та призер чемпіонатів Європи та світу Іван Файчак.

Друге місце посів Ярослав Остафійчук з Івано-Франківського національного медичного університету. На третій позиції – Володимир Іванов, представник Івано-Франківського національного університету нафти і газу.

У Франківську відбувся відкритий чемпіонат області з легкої атлетики серед ветеранів

Лідеркою серед двох жінок, які виступали на чемпіонаті, стала Марта Порада. Друге місце посіла 75-річна Марія Беца зі Снятина.

У Франківську відбувся відкритий чемпіонат області з легкої атлетики серед ветеранів

“Усі спортсмени отримали пам’ятні футболки, грамоти, а ті, які потрапили до рейтингу, також отримали медалі”, – розповів Віталій Матешко і анонсував, що за тиждень стартує чемпіонат України серед ветеранів. На ньому виступатимуть кілька спортсменів з Івано-Франківщини.

Читайте також: На Прикарпатті почав працювати перший агрохаб

Категорії
Спорт
Новини
Loading...