На Франківщині за добу підтвердили 10 випадків захворювання на СOVID-19

Впродовж минулої доби на Франківщині підтвердили ще 10 випадків захворювання на СOVID-19. Про це повідомляє ДУ “Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб” станом на ранок...

Впродовж минулої доби на Франківщині підтвердили ще 10 випадків захворювання на СOVID-19. Про це повідомляє ДУ “Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб” станом на ранок 10 липня, пише Суспільне Карпати.

Всього коронавірус виявили у 86 724 прикарпатців. Зокрема, захворіли чотири жителі Калуського району, три – Івано-Франківського, два – Верховинського та один – Коломийського.

Одужання від коронавірусної інфекції підтвердили ще чотирьом людям: трьом з Коломийського району та одному – з Калуського. Загалом від початку пандемії подолали недугу 84 533 прикарпатці.

За попередню добу на Франківщині не зафіксували летальних випадків. Всього від початку пандемії зареєстрували 2 103 смерті від COVID-19.

Станом на ранок 10 липня в Україні підтвердили 507 нових випадків захворювання на COVID-19. Серед нових хворих – 41 дитина та 33 медпрацівники.

Читайте також: Івано-Франківська тергромада за перше півріччя перевиконала бюджет по доходах

Категорії
Життя
Новини
Loading...