Зменшити кількість ДТП: у Франківську на вулиці Коновальця поставлять світлофор

У Франківську нерегульований пішохідний перехід на вулиці Коновальця, поблизу Європейської площі, обладнають світлофором. Це зменшить кількість ДТП, що там трапляються. Про це Суспільному Карпати розповіли начальниця відділу...

У Франківську нерегульований пішохідний перехід на вулиці Коновальця, поблизу Європейської площі, обладнають світлофором. Це зменшить кількість ДТП, що там трапляються.

Про це Суспільному Карпати розповіли начальниця відділу зв’язків з громадськістю патрульної поліції Івано-Франківської області Олександра Бабецька та голова ГО “ДОМ 48.24” Наталія Вишневецька.

Такі інфраструктурні зміни для покращення безпеки дорожнього руху заплановані у межах спільного проєкту прикарпатської поліції та громадськості “Обирай безпеку”.

Наша громадська організація провела дослідження з безпеки дорожнього руху на прикладах двох ділянок, де трапляється велика кількість ДТП. Це район Велмарту біля Європейської площі в Івано-Франківську та центр селища міського типу Лисець, – каже Наталія Вишневецька.

Наталія Вишневецька каже, що відтак потрібно вносити зміни: “Зараз створена комісія з безпеки дорожнього руху, яка має на меті зробити Івано-Франківськ містом з нульовою смертністю на дорогах. Ця комісія вже запланувала встановити на цьому нерегульованому переході світлофор і нанести розмітку”.

Категорії
Місто
Новини
Loading...