У Франківську очищують річку, в якій потонули люди. ФОТО

В Івано-Франківську очищують опори пішохідного моста над річкою Бистриця Солотвинська на Пасічній, поблизу місця, де днями потонули люди. З води дістають гілля і сміття,...

В Івано-Франківську очищують опори пішохідного моста над річкою Бистриця Солотвинська на Пасічній, поблизу місця, де днями потонули люди. З води дістають гілля і сміття, також планують підняти плити, засипати яму і змінити русло річки.

Про це Суспільному Карпати повідомив заступник міського голови Руслан Гайда.

Зараз очищують опори пішохідного мосту від гілля і занесеного повінню сміття. Завтра почнуть розчищати берег з боку Пасічної, там теж будуть забирати повалені дерева, діставатимуть ті плити, які повінню затягнуло вниз. Після того, як дістануть плити і повалені дерева, будемо думати, як засипати ту яму, в якій імовірно загинули люди, аби трохи змінити нижню течію річки, — сказав Руслан Гайда.

З його слів, всі роботи проводять за рекомендаціями Дністровського БУВР:

Сьогодні відбулася комісія ТЕБ і НС, на якій ухвалили рішення невідкладно почати роботу, щоб у нас більше не було надзвичайних ситуацій, аби зробити кроки для запобігання, щоб не виникло більшої катастрофи.

Гайда також зазначив, що русло річки змінювати можна тільки після проведення проєктних робіт. Скільки триватимуть роботи, поки не відомо.

Читайте також: У Франківську народилось троє немовлят

Категорії
Місто
Новини
Loading...