На Прикарпатті поліцейські затримали “чорних” лісорубів ФОТО

За цим фактом слідчі здійснюють досудове розслідування. 10 липня до поліції надійшло повідомлення від громадян, що в селі Крилос виявилено погрузку лісопродукції на вантажний...

За цим фактом слідчі здійснюють досудове розслідування.

10 липня до поліції надійшло повідомлення від громадян, що в селі Крилос виявилено погрузку лісопродукції на вантажний транспортний засіб.  При огляді місця події поліцейські  виявили навантажувач та вантажний автомобіль  «DAF», в кузові якого знаходилися колоди породи дуб.

37-річний водій надав поліцейським накладну на право перевезення лісопродукції, але вона не відповідала дійсності. Крім того, на місці вчинення правопорушення поліцейські виявили й іншу незаконно зрубану деревину.

Наразі правоохоронці встановлюють місце вирубки дерев. На вилучені транспортні засоби та лісопродукцію судом накладено арешт.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування та здійснюються необхідні перевірки.

Читайте також: Рятувальники попереджають калушан: через спеку активізувались змії

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...