На Прикарпатті госпіталізували п’ятьох дітей з ознаками харчового отруєння

На Івано-Франківщині госпіталізували п’ятьох дітей з ознаками харчової токсикоінфекції. Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в області, пише Суспільне Карпати. Діти відпочивали у позаміському закладі оздоровлення та...

На Івано-Франківщині госпіталізували п’ятьох дітей з ознаками харчової токсикоінфекції. Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в області, пише Суспільне Карпати.

Діти відпочивали у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку “Делюкс” в селі Татарів Надвірнянського району.

До інфекційного відділення Яремчанської лікарні станом на 15:00 16 липня госпіталізовано п’ятьох дітей: двох — 2007 року народження, двох — 2006 та одну — 2008 років народження.

Попередньо медики діагностували харчове отруєння середнього ступеня важкості.

“Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проводить санітарно-епідеміологічне розслідування даного факту та позаплановий захід державного нагляду (контролю) у сфері безпечності харчових продуктів”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Івано-Франківщині отруїлися 12 дітей і один дорослий. Симптоми отруєння з’явилися, коли вони перебували у відпочинковому комплексі Villa “Затишна” у Микуличині. Учні туди приїхали 5 липня із міста Коростень Житомирської області, аби відсвяткувати випуск із гімназії.

Читайте також: У Франківську модернізували приміщення автовокзалу

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...