“Обчистили” термінал: у Франківську затримали молодих крадіїїв

Сьогодні вночі, 18 липня, у місті Івано-Франківськ зловмисники обікрали платіжний термінал. Інформує поліція області. Близько 03:40 ночі поліціянтам повідомили, що місті Івано-Франківськ по вулиці...

Сьогодні вночі, 18 липня, у місті Івано-Франківськ зловмисники обікрали платіжний термінал.

Інформує поліція області.

Близько 03:40 ночі поліціянтам повідомили, що місті Івано-Франківськ по вулиці Шпитальна невідомий пошкодив платіжний термінал та викрав гроші. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, оперативні працівники, експерт-криміналіст та патрульні поліцейські.

Завдяки камері відеоспостереження правоохоронці змогли встановити особу зловмисників та затримали їх за «гарячими слідами» на одній із вулиць міста. Йдеться про 20-ти та 21-но річних мешканців Франківська.

Як з’ясувалось, правопорушники за допомогою металевого предмету пошкодили екран терміналу, звідки викрали «касету» з готівкою.Викрадені кошти та знаряддя вчинення злочину поліцейські вилучили.

Наразі вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру за ч. 3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере їм запобіжний захід.

Правоохоронці саме перевіряють причетність прикарпатців до вчинення аналогічних злочинів на території області.

Читайте також: Впродовж минулої доби прикарпатські рятувальники загасили 12 пожеж

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...