У поліції розповіли деталі смертельної ДТП у Бурштині

Внаслідок зіткнення легковика та вантажівки одна людина загинула, а ще троє – травмувалися. Слідчі з’ясовують всі обставини ДТП, розпочавши кримінальне провадження. 19 липня близько...

Внаслідок зіткнення легковика та вантажівки одна людина загинула, а ще троє – травмувалися. Слідчі з’ясовують всі обставини ДТП, розпочавши кримінальне провадження.

19 липня близько 6:15 до поліції надійшло повідомлення про аварію у Бурштині. На місце події одразу виїхали слідчі обласної поліції, слідчо-оперативна група, експерт-криміналіст та рятувальники.

Поліцейські попередньо встановили, що 36-річний місцевий мешканець керуючи автомобілем «Renault» не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з вантажним автомобілем «Tata». Останнім транспортним засобом керував 27-річний мешканець Львівщини. Керманича вантажівки та його пасажира оглянуто медиками, вони отримали незначні тілесні ушкодження.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій «Renault» загинув на місці події, а трьох пасажирів з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні. У водія вантажного автомобіля відібрано кров для перевірки на стан сп’яніння, результат – тверезий.

За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...