На Тисмениччині оштрафували підприємця, який не покосив траву ФОТО

Сьогодні, 20 липня відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Тисменицької міської ради. На Тисмениччині адміністративна комісія розглянула дев’ять адміністративних порушень:  п’ять про “Завідомо неправдивий виклик...

Сьогодні, 20 липня відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Тисменицької міської ради.

На Тисмениччині адміністративна комісія розглянула дев’ять адміністративних порушень:  п’ять про “Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб” та чотири  про “Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів”. Про це повідомляють на сайті Тисменицької міської ради, пише ПІК.

“За результатами засідання прийняли відповідні рішення. Зокрема до підприємця, який порушив правила благоустою ( не покосив траву на території підприємства) наклали штраф у розмірі 850 гривень”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн) і на посадових осіб та підприємців – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн).

На Тисмениччині оштрафували підприємця, який не покосив траву (ФОТО)

Читайте також: У Франківську за добу народилось 5 дітей

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...