У Рожнятові хочуть оновити парк.ФОТО

 Територія парку потребує постійного догляду, а мешканці рідко його відвідують через низьку привабливість та захаращеність. У Рожнятові однією з проблем, яка не вирішувалася десятиліттями,...

 Територія парку потребує постійного догляду, а мешканці рідко його відвідують через низьку привабливість та захаращеність.

У Рожнятові однією з проблем, яка не вирішувалася десятиліттями, є стан Рожнятівського парку імені Івана Франка, розташованого на вулиці Вітовського. Про це повідомляють на сайті Рожнятівської селищної ради, пише ПІК.

Сьогодні, 22 липня селищною радою ініційовано розробку проекту благоустрою спеціалізованою проектною організацією.

“Планується оживити цю територію, в тому числі й за рахунок розташування тут літніх майданчиків та елементів благоустрою, МАФів (пунктів з продажу фаст-фудів, морозива,тощо), дитячих майданчиків. Парк має стати територією громадської активності та відпочинку, яка приваблюватиме відвідувачів не тільки з Рожнятова, а й довколишніх сіл”, – йдеться у повідомленні.

Процедура втілення проекту в життя передбачає насамперед проведення жвавого й конструктивного громадського обговорення та досягнення із громадою спільного бачення майбутнього парку. 

“Сподіваємося, що громадськість Рожнятова візьме активну участь в обговоренні концепції облаштування парку”.

Читайте також: В Івано-Франківську 30-ту річницю Незалежності відзначать велопробігом

Категорії
Життя
Новини
Loading...