У Франківську підняли Олімпійський прапор. ФОТО

Сьогодні, 23 липня, у місті Івано-Франківськ урочисто підняли прапор Національного Олімпійського комітету. Пише Голос-Інфо. Сьогодні в Токіо розпочнуться літні Олімпійські ігри 2020 — тридцять другі...

Сьогодні, 23 липня, у місті Івано-Франківськ урочисто підняли прапор Національного Олімпійського комітету.

Пише Голос-Інфо.

Сьогодні в Токіо розпочнуться літні Олімпійські ігри 2020 — тридцять другі літні Олімпійські ігри, які були перенесені на рік через пандемію. На цих Іграх Україну представлятимуть троє прикарпатців, а саме – Ганна Шевчук, Михайло Гаврилюк та Валерій Літанюк.

З цієї нагоди у Івано-Франківську урочисто підняли стяг Національного Олімпійського комітету та прапор України.

З метою підтримати олімпійців з Прикарпаття, на подію прийшли учасники попередніх Олімпійських ігор, місцеві чиновники, юні спортсмени та всі охочі. Крім того, на урочистості завітав батько одного із олімпійців.

Прагнення до об’єднання зафіксовано у новому Олімпійському гаслі: «Швидше, вище, сильніше – разом»“, – закликає до підтримки олімпійців заступник голови Івано-Франківської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Богдан Футерко.

Завершились урочистості разом із нотками державного Гімну України «Ще не вмерла Україна» та Гімну Національного олімпійського комітету України.

Читайте також: У Франківську чоловік відсудив у міськради 110 тисяч гривень

Категорії
Місто
Новини
Loading...