В Україні можуть послабити карантин для вакцинованих від COVID-19

Міністерство охорони здоров’я України розглядає варіант послаблення карантину для вакцинованих від коронавірусу громадян. Про це заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Ігор...

Міністерство охорони здоров’я України розглядає варіант послаблення карантину для вакцинованих від коронавірусу громадян.

Про це заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Ігор Кузін повідомив в інтерв’ю виданню “Апостроф”, передає Укрінформ.

Дійсно, ми розглядаємо в майбутньому таку можливість. Йдеться про використання “внутрішнього” ковідного сертифіката. Це електронний документ, який ви зможете згенерувати в додатку “Дія”, який підтверджує факт щеплення проти COVID-19, – сказав Кузін, але зауважив, що це питання вирішуватиметься Кабінетом Міністрів.

За його словами, зокрема, розглядається можливість «дозволити працювати підприємствам з вакцинованими співробітниками, які відвідуватимуть клієнти, щеплені проти COVID-19». Кузін переконаний, що такий підхід допоможе зменшити навантаження на економіку без ризику для громадян.

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...