У Франківську готуються до ремонту Надрічної. Планується перекриття руху

Вже незабаром розпочнеться ремонт старої Надрічної для будівництва розв’язки Галицького мосту. Про це повідомив міський голова під час етеру на Західному Полюсі. За словами...

Вже незабаром розпочнеться ремонт старої Надрічної для будівництва розв’язки Галицького мосту. Про це повідомив міський голова під час етеру на Західному Полюсі.

За словами міського голови, нарешті розпочинаються роботи з будівництва розв’язки.

“Сьогодні ми заплатили аванс за стару Надрічну, щоб ПБС зробило бігом. Можливо не всю Надрічну перекриємо для ремонту, а тільки дві смуги. Будемо бачити, це питання досить проблемне. Окрім того, не знімається питання ремонту старого мосту. Також ми домовилися про державну підтримку. Є розуміння президента і у вересні виділять додаткові кошти. Але ми зараз маємо розпочати роботи і дуже активно працювати над розв’язкою. Викликів багато і це треба правильно все організувати, щоб не було сильних заторів, адже йде вересень і кількість автомобілів зросте в рази. Дещо затрималися роботи, але не з нашої вини, адже було дуже багато перевірок. Ми це все пройшли і зараз найголовніше розпочати роботи і швидко працювати”,- каже мер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Івано-Франківську через будівництво розв’язки на мості на Пасічну перегородять частину Надрічної. Перекрити вулицю планували з 15 липня.

Читайте також : Стало відомо, коли на Прикарпатті попрощаються з Ігорем Табанюком

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...