Світлодіодне та піксельне шоу: у Рогатині на День міста виступить театр світла

Видовищну казку для жителів Рогатинської МТГ у День міста творитимуть професійні актори театру світла «MetanoiaShow» (м.Тернопіль). 1 серпня о 22:00 год. в парку відпочинку...

Видовищну казку для жителів Рогатинської МТГ у День міста творитимуть професійні актори театру світла «MetanoiaShow» (м.Тернопіль).

1 серпня о 22:00 год. в парку відпочинку ім.Романа Шухевича «Metanoia Show» готує для рогатинців особливий перфоманс, пише «Галицький кореспондент» з посиланням на міську раду.

«Metanoia Show» – це дивовижне світлодіодне та піксельне шоу, це – професійні актори, номери, поставлені за оригінальною режисурою, фантастичні костюми, сучасні технології, драйв та креатив.

Темперамент та драйв Metanoia Show дивує навіть найвибагливіших гурманів event-індустрії. Колектив демонструє своє мистецтво не лише в Україні, але й закордоном, працює з топовими ведучими, event-компаніями. У створенні концептуального мистецтва театру допомагають ультрасучасні технології: авторські, насичені світлодіодні костюми, надпотужні лазери, спецефекти, різноманітне світлодіодне та піксельне обладнання, яке являється найкращим в Західній Україні.

Читайте також: Вогнеборці ліквідували пожежу житлового будинку на Прикарпатті

Категорії
Дозвілля
Новини
Loading...