Наша ціль 200 скверів, – Марцінків про озеленення громади

Сьогодні, 30 липня, на сесії міської ради депутати проголосували “ЗА” облаштування нових скверів у Франківській громаді. Про це повідомив міський голова Івано-Франківська на своїй...

Сьогодні, 30 липня, на сесії міської ради депутати проголосували “ЗА” облаштування нових скверів у Франківській громаді.

Про це повідомив міський голова Івано-Франківська на своїй сторінці у Facebook.

Тож, найперші з‘являться в районі вулиці Хіміків, а також у Крихівцях в районі вулиці Данила Галицького. Та нагадаю, що наша ціль – 200 скверів! Зараз тримаємо курс на озеленення та організацію комфортного відпочинкового простору для мешканців та гостей нашої громади, – додає мер.

Також продовжують створювати Комплексну пам’ятку природи місцевого значення «Вовчинецькі гори». Мер зазначив, що там стане ще зеленіше та ще комфортніше…

Тут буде парк для відпочинку душею і тілом 😌
Крім того, не забуваємо й про озера. Ухвалили рішення про затвердження технічної документації на інвентаризацію землі в районі міського озера (47,9296 га), в районі «німецького» озера (15,2163 га) та в районі вулиці гетьмана П.Дорошенка (0,0966 га), – наголосив Марцінків.

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...