На Прикарпатті вилучили небезпечне морозиво та підготували до утилізації

Як раніше повідомляли в управлінні, на Прикарпатті виявили небезпечне морозиво. Згідно інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) №2021.3830...

Як раніше повідомляли в управлінні, на Прикарпатті виявили небезпечне морозиво.

Згідно інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) №2021.3830 від 19.07.2021р. стосовно виявлення несанкціонованої речовини етиленоксид в добавці-стабілізаторі.

Добавка використовувалась у морозиві, яке експортувалось з Румунії до України. Головним управлінням Держпродспоживслужби проведено розслідування щодо перебування в обігу невідповідної продукції.

Встановлено, що до супермаркету ТзОВ «Метро Кеш енд Кері Україна» в Івано-Франківську, зазначена в повідомленні RASFF продукція поступила від логістичного провайдера ТОВ «БІЗНЕС ГРУП К» в кількості: MARS морозиво BOUNTY 39 г – 480 шт., MARS морозиво SNICKERS 66 г – 720 шт., MARS морозиво EXTRA 60 г – 240 шт.; MARS морозиво TWIX 40 г – 552 шт.

Станом на 21.07.2021 р. встановлено залишки невідповідної продукції та вилучена з обігу продукція зберігається в відокремленому місці в морозильній камері та підготовлена до відправки для подальшої утилізації.

Категорії
Новини
Новини
Loading...