За добу на Івано-Франківщині зафіксували 8 нових випадків COVID-19

Впродовж минулої доби на Прикарпатті зареєстрували 8 випадків захворювання на СOVID-19. Про це повідомляє Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб станом на 1 серпня. Недугу...

Впродовж минулої доби на Прикарпатті зареєстрували 8 випадків захворювання на СOVID-19. Про це повідомляє Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб станом на 1 серпня.

Недугу виявили у п’яти жителів Коломийського району і трьох — Івано-Франківського. Вього від початку пандемії коронавірус зафіксували у 86 888 прикарпатців.

Одужання від коронавірусної інфекції за добу підтвердили двом людям. Зокрема, одужали двоє жителів Калуського району. Загалом СOVID-19 подолали 84 644 жителі області.

За минулу добу на Івано-Франківщині не зафіксували летальних випадків від коронавірусу. Всього від початку захворювання зареєстрували 2 108 смертей від COVID-19.

За добу 31 липня в Україні зафіксували 484 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19, одужала від хвороби 131 особа. Загалом з початку пандемії виявили понад 2,25 млн випадків.

Читайте також: У Крихівцях у річці втопився хлопець

Категорії
Життя
Новини
Loading...