На об’їзній Рогатина облаштовують кільцеву розв’язку.

За кошти з Державного бюджету в рамках Національного проекту «Велике будівництво» триває капітальний ремонт а/д М-30 Стрий – Ізварине. На 16,5 км, до межі...

За кошти з Державного бюджету в рамках Національного проекту «Велике будівництво» триває капітальний ремонт а/д М-30 Стрий – Ізварине.

На 16,5 км, до межі з Тернопільщиною, влаштовано два шари асфальтобетону. Залишилася ділянка на об’їзній Рогатина, де будують нову кільцеву розв’язку, повідомляють на сторінці Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

На зображенні може бути: дорога та текст

Трафік тут жвавий, адже а/д М-30 проходить через вісім областей, із виходом у Рогатині на а/д Н-09 Мукачево – Львів та до кордонів із сусідніми країнами. Тож влаштування такого об’єкта на об’їзній сприятиме покращенню безпеки учасників дорожнього руху. Передбачено зелені насадження на кільці, що додасть естетики міжнародній трасі.Як відомо, а/д М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка із квітня ввійшла до а/д М-30 Стрий – Ізварине. Ремонтні роботи тривають на всій протяжності дороги у восьми областях, а це майже 1400 км.

На зображенні може бути: на відкритому повітрі та текст
Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...