Поблизу Говерли заблукав турист

Рятувальники Прикарпаття та Закарпаття спільно допомогли у пошуках заблукалого туриста. 5 серпня о 13:38 до Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС в області від чергового ГУНП...

Рятувальники Прикарпаття та Закарпаття спільно допомогли у пошуках заблукалого туриста.

5 серпня о 13:38 до Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС в області від чергового ГУНП в області поступило повідомлення, проте що при спуску з гори Говерла відстав від групи туристів з 17 чол., втратив орієнтування й заблукав житель м. Київ, 2006 р.н. З заблукалим є зв’язок по мобільному телефону.

О 13.55 год. для проведення пошукових робіт вийшли рятувальники ПРВ смт. Ворохта, пост Заросляк ( у складі 3 чоловік).
Рятувальники ПРВ смт. Ворохта, пост Заросляк при проведенні пошукових робіт встановили, що заблукалий пішов по жовтому маршруту в сторону Закарпатської області. Інформацію було передано в ОКЦ ГУ ДСНС в Закарпатській області залучення гірських рятувальників.

О 18:20 рятувальники ПРВ с. Лазещина знашли заблукалого хлопця й квадроциклом доправили до рятувальників ПРВ смт. Ворохта.

О 19:00 рятувальники ПРВ с. Лазещина передали заблукалого рятувальникам ПРВ смт. Ворохта, які вже в подальшому здійснили спуск до СБ «Заросляк».

О 19:55 заблукалого звели до СБ «Заросляк», звідки він направився до місця тимчасового проживання. Стан здоров’я задовільний.

Читайте також: Чистили криницю: у Дубівцях загинуло двоє людей

Категорії
Новини
Новини
Loading...