Долинянин, який викрав телефон та велосипед, відбувся умовним терміном

Івано-Франківський міський суд виніс вирок уродженцю Долин, який вкрав телефон та велосипед, повідомляє Галичина. Обвинувачений, маючи не зняту та непогашену у встановленому законом порядку...

Івано-Франківський міський суд виніс вирок уродженцю Долин, який вкрав телефон та велосипед, повідомляє Галичина.

Обвинувачений, маючи не зняту та непогашену у встановленому законом порядку судимість за вчинення злочину проти власності, на шлях виправлення та перевиховання не став, а повторно вчинив нові умисні корисливі злочини – відкрите викрадення чужого майна (грабіж) вчинений повторно та таємне викрадення чужого майна (крадіжку) вчинену повторно.

6 листопада 2020 року в Івано-Франківську обвинувачений відібрав у чоловіка мобільний телефон вартістю більше 3 тисяч гривень.

27 жовтня 2020 року в Івано-Франківську викрав велосипед, який був прикріплений тросом до опори.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованих кримінальних правопорушеннях визнав повністю та беззастережно, підтвердив всі викладені в обвинувальному акті обставини відкритого викрадення ним в листопаді 2020 року мобільного телефона та в жовтні 2020 року велосипеда. До вчиненого обвинувачений ставиться критично, щиро кається, шкоду при першій можливості потерпілим відшкодує, просив суд його суворо не карати.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 185 КК України. На підставі ч. 1 ст. 70 КК України визначив йому остаточне покарання за сукупністю кримінальних правопорушень шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим – позбавлення волі на строк 4 (чотири) роки. На підставі ст. 75 КК України звільнив його від відбування призначеного основного покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю 2 (два) роки.

Вирок виніс суддя Ростислав Хоростіль.

Читайте також:  Рух у Пасічну та з неї ускладнений через три ДТП

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...