На Прикарпатті повністю провакциновані лише 23% освітян

В Івано-Франківській обалсті нарощують темпи вакцинації, а серед освітян щеплено другою дозою лише 23%.  Про це йшлося на нараді в Івано-Франківській ОДА, інформує “Галка”....

В Івано-Франківській обалсті нарощують темпи вакцинації, а серед освітян щеплено другою дозою лише 23%. 

Про це йшлося на нараді в Івано-Франківській ОДА, інформує “Галка”.

Директор департаменту охорони здоров’я ОДА Ігор Дмитренко розповів, що на Прикарпатті працюють 121 пункт щеплень, а область отримала від початку вакцинації понад 249 000 доз вакцини. Він наголошує, що Прикарпаття нарощує темпи вакцинації. У середньому за добу вакцинуються 1200-3900 осіб.

Цього тижня діагностували 10 випадків штампу “Дельта”. Зайнятість ліжок складає 8,1% від розгорнутих ліжок, тобто 490 ліжок, – додав Дмитренко.

Директор Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА Віктор Кімакович наголосив, що вакцинація працівників дуже важлива, а заклади освіти, де не будуть вакциновані 80% не зможуть проводити освітній процес.

У нас вже провакциновано 23% другою дозою, за минулий тиждень було провакциновано 1200 працівників освіти. Департамент створив “хмарний сервіс”, де вносять дані про вакцинованих вчителів. Є громади, де провакциновано 61% працівників, – додав Кімакович.

Читайте також: На Прикарпатті виявили 13 нових випадків СOVID-19.

Категорії
Новини
Новини
Loading...