Івано-Франківська ОДА анонсувала відкриття центрів масової вакцинації в 14 колишніх райцентрах

В 14 колишніх райцентрах Івано-Франківщини планують відкрити центри масової вакцинації населення. Про це сказала голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук, йдеться у повідомленні на сайті ОДА....

В 14 колишніх райцентрах Івано-Франківщини планують відкрити центри масової вакцинації населення. Про це сказала голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук, йдеться у повідомленні на сайті ОДА.

“На сьогодні для проведення імунізації проти COVID-19 організовано роботу 121 пункту щеплення та 8 центрів масової вакцинації населення. Однак, проаналізувавши ситуацію із вакцинацією, та врахувавши звернення громадян, було прийнято рішення про відкриття центрів масової вакцинації у 14 колишніх райцентрах Прикарпаття”, — повідомила Світлана Онищук.

До 2021 року на території Івано-Франківської області було 14 районів: Рогатинський, Тисменицький, Галицький, Тлумацький, Городенківський, Снятинський, Коломийський, Косівський, Верховинський, Надвірнянський, Богородчанський, Рожнятівський, Долинський та Калуський. Відповідно до нового адміністративно-територіального устрою, їх залишилося шість.

Впродовж 10 серпня від COVID-19 в Івано-Франківській області, за даними Ради національної безпеки та оборони України, імунізували 3 621 людину. Усього першою дозою імунізувалися 103 775 жителів, другою дозою щепили 56 910 прикарпатців.

Читайте також: Грози та град: на Франківщині оголосили штормове попередження

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...