Ні їсти зварити, ні помитися: у Крихівцях люди лишилися без газу

Жителі багатоповерхівок на вулиці Крайна, що в Крихівцях, четвертий день без газопостачання і теплої води. Напередодні у дворі висіло оголошення про те, що у...

Жителі багатоповерхівок на вулиці Крайна, що в Крихівцях, четвертий день без газопостачання і теплої води.

Напередодні у дворі висіло оголошення про те, що у зв’язку з проведенням робіт на газопроводі середнього тиску буде припинено газопостачання споживачів аж на три дні – з 9 серпня до 11 серпня 17.00. Проте в більшості квартир газу досі нема.

Люди розповідають, що в аварійно-диспетчерській службі не пояснюють причину, натомість дають телефон майстра. А той відповідає, що не увімкне газопостачання у тих стояках, де є боржники, мовляв, так розпорядилося керівництво. 

Жителі Крайної телефонували на різні гарячі лінії, але немає жодної реакції. Кажуть, настільки обурені незаконним вимкненням газопостачання, що готові навіть перекрити дорогу, аби їх нарешті почули.

«Ні їсти зварити, ні помитися. І на жоден із номерів дзвонити без толку, – кажуть вони. – Всі, хто оплатив послугу, повинен її отримати. А на боржників є суд і виконавча служба».

«Галицький кореспондент» звернувся по коментар до «Івано-Франківськгазу». Наразі чекаємо відповіді.

Читайте також:  Патрульні притягнули до відповідальності нетверезого водія, який вчинив ДТП і втік

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...