На Коломийщині завершують ремонт дороги Р-24

За кошти з Державного бюджету продовжуємо поточний середній ремонт дороги Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський у Коломийському районі. Планові роботи в рамках Національної програми «Велике...

За кошти з Державного бюджету продовжуємо поточний середній ремонт дороги Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський у Коломийському районі.

Планові роботи в рамках Національної програми «Велике будівництво» проводилися на різних ділянках: у Мишині, П’ядиках, Ценяві, Підгайчиках, Гвіздці, Берем’янах, Сороках, Чернятині, Городенці та Котиківці.

Протягом 2020 року оновлено 53,6 км а/д Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський. Цьогоріч ремонтними роботами охоплені різні ділянки в Надвірнянському, Верховинському, Косівському та Коломийському районах. А це загалом понад 25 км добротної дороги.

Важливо зазначити, що ремонтуємо не тільки проїзні частини дороги, але й упорядковуємо узбіччя, оновлюємо та будуємо нові тротуари і пішохідні доріжки. Для покращення безпеки руху влаштовуємо з’їзди та заїзні кишені для громадського транспорту. Невід’ємною складовою дорожньої інфраструктури є автобусні зупинки. На а/д Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський є багато таких об’єктів, оздоблених мозаїкою. Звертаємося до органів місцевого самоврядування та громадськості спільно подбати про збереження та оновлення цих мистецьких панно.

Замовник робіт – Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області, яка здійснює технічний контроль.

Підрядна організація – ТОВ «ПБС».

Фінансування – Державний бюджет.

Дорога Р-24 – частина популярного туристичного маршруту «Золота підкова Карпат». Важливо, що завдяки Національній програмі «Велике будівництво» одна із основних транспортних артерій Івано-Франківщини стала ще привабливішою.

Читайте також: В Івано-Франківську вандали пошкодили ковану скульптуру ровера

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...