Іванофранківка здобула бронзу на чемпіонаті світу з танців

Іванофранківка Валерія Ковальчук здобула бронзу на чемпіонаті світу з танців Dance World Cup. Цього року танцівники змагалися в онлайн- та в офлайн-форматах, розповіла Суспільному...

Іванофранківка Валерія Ковальчук здобула бронзу на чемпіонаті світу з танців Dance World Cup. Цього року танцівники змагалися в онлайн- та в офлайн-форматах, розповіла Суспільному Валерія.

Україна брала участь у чемпіонаті онлайн. Цього тижня відбувся фінал Dance World Cup за 2020 рік, оскільки змагання перенесли через пандемію коронавірусної хвороби.

“26 червня ми мали зйомки в Києві, куди приїхала вся збірна України. Знімали танцювальні номери. В кожну країну приїжджав директор чемпіонату світу Джон Грімшоу (John Grimshaw — ред.). Він стежив за тим, щоб кожен номер зняли з першого разу. Перезйомка була заборонена”, — розповідає Валерія Ковальчук.

16-річна іванофранківка за підсумками чемпіонату увійшла до трійки кращих танцівників світу.

Іванофранківка здобула бронзу на чемпіонаті світу з танців

Постановка у стилі шоуденс, з якою дівчина виграла бронзу на чемпіонаті, називалася “Я — жінка. Я — королева”.

Іванофранківка здобула бронзу на чемпіонаті світу з танців

“Це — номер глибокий, жіночний. Його посил: “Кожна жінка — це королева. Всі, хто потрапив на чемпіонат, — найсильніші танцівники у своїй країні. Я готувалася до змагань по 5-6 годин в залі щодня”, — розповідає Валерія Ковальчук.

Іванофранківка здобула бронзу на чемпіонаті світу з танців

Постановник композиції танцівниці, з якою вони виграла бронзу, — Катерина Білявська, хореографи — Василь Шеремета, Наталія Чашечнікова, Христина Максим’юк і Інна Майданська.

Читайте також:


Музей Писанки у Коломиї розпочинає працювати вже наступного тижня

Категорії
Культура
Новини
Loading...