Героям АТО та Майдану: На Коломийщині відкрили меморіальний комплекс

14 серпня на території Спасо-Преображенського Угорницького чоловічого монастиря урочисто відкрили меморіальний комплекс загиблих Героїв Небесної сотні та учасників АТО/ООС з Прикарпаття. Вшанувати героїв прийшли...

14 серпня на території Спасо-Преображенського Угорницького чоловічого монастиря урочисто відкрили меморіальний комплекс загиблих Героїв Небесної сотні та учасників АТО/ООС з Прикарпаття.

Вшанувати героїв прийшли родини загиблих, військовослужбовці, посадовці облдержадміністрації, представники органів місцевого самоврядування, депутатського корпусу. Освятили меморіальний комплекс Митрополит Галицький Андрій та Єпископ Коломийський Павло.

Начальник відділу Міністерства у справах ветеранів України в Івано-Франківській області Володимир Веркалець зазначив, що на мапі нашого краю з’явилося, ще одне місце, де можна прийти і помолитися, віддаючи шану Героям Небесної сотні та Героям війни на сході України.

«Маємо подякувати кожній родині за виховання патріотів своєї землі та у найбільш намоленому місці дати собі слово робити все, щоб пам’ять них була вічною», – сказав він.

Цей меморіальний комплекс – єдиний у своєму роді на Прикарпатті, який споруджено на території монастиря.

Читайте також:  Тіна Кароль та KAZKA випустили дуетну пісню

Категорії
Новини
Новини
Loading...