Франківський драмтеатр покаже виставу на вершині гори Піп Іван

21 серпня актори Івано-Франківського драмтеатру з нагоди 30-ліття Незалежності України покажуть виставу «Енеїда» на вершині гори Піп Іван. Пише Голос-Інфо з посиланням на ПНУ ім. Василя...

21 серпня актори Івано-Франківського драмтеатру з нагоди 30-ліття Незалежності України покажуть виставу «Енеїда» на вершині гори Піп Іван.


Пише Голос-Інфо з посиланням на ПНУ ім. Василя Стефаника.


Вистава – продовження співпраці Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника з Івано-Франківським національним академічним драматичним театром імені Івана Франка у рамках проєкту «Театральні попівання на обсерваторії».


Організатори запрошують всіх охочих піднятися на гору Піп Іван 21 серпня. «Енеїда» розпочнеться о 14:00 на тлі Чорногори та Карпатського Моря. Ті ж, хто не зможе особисто побувати на виставі, зможуть переглянути її онлайн-трансляцію в соцмережах.


Забезпечуватиме реалізацію безпеки Головне управління ДСНС в Івано-Франківській області.


«Енеїда» – це унікальний твір. Саме «Енеїда» Котляревського до 30-річчя Незалежності України буде надзвичайною, оскільки в цьому творі проходить перед нами вся історія України. А унікальності вистави за мотивами поеми додає режисура Ростислава Держипільського”, – каже Ігор Цепенда.


Вистава «Енеїда» на вершині гори Піп Іван також норовить привернути привернути увагу до екологічних проблем Карпатського національного парку, які стосуються не тільки України, але й світу.

Читайте також:  У Калуші відбудеться фестиваль фарб

Категорії
Культура
Новини
Loading...