Українська армія має готуватися до звільнення окупованих територій – Залужний

Збройні сили України мають розвиватися та удосконалювати свою тактику, щоб бути готовими до ведення наступальних дій при звільненні окупованих територій. Про це сказав Головнокомандувач...

Збройні сили України мають розвиватися та удосконалювати свою тактику, щоб бути готовими до ведення наступальних дій при звільненні окупованих територій.

Про це сказав Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний під час IV Міжнародного волонтерського та ветеранського форуму «Україна 30. Захисники», повідомляє кореспондент Укрінформу.

Мені б дуже хотілося, щоб ЗСУ від держави отримали те, що їм необхідне: відповідне озброєння, відповідну військову техніку. ЗСУ мають розвиватися, удосконалювати свою тактику, переоцінювати форми і способи застосування навіть в таких умовах, які зараз є, з метою мінімізації втрат, і головне – підготовки до ведення наступальних дій для звільнення окупованих територій, – сказав Залужний.

За його словами, суспільство не має забувати, що йде війна, та пам’ятати справжніх героїв, які поклали своє життя заради інших.

Він зазначив, що Україна має бути готова до повномасштабного вторгнення країни агресора.

Держава в цьому випадку має зробити все, щоб ЗСУ могли виконати поставлене завдання. Суспільство в цьому випадку має вірити в перемогу і вірити ЗСУ, – сказав Залужний.

Головнокомандувач ЗСУ нагадав, що РФ не зупиняє проведення інформаційно-психологічної операції, а також операції впливу, в тому числі на ключових осіб, які приймають державні рішення. За його словами, держава має продовжувати роботу з виявлення тих джерел, через які ворог розповсюджує дезінформацію та маніпулює тими чи іншими фактами в своїх інтересах.

Суспільство в умовах цієї загрози має стати до бою, тут кожен має стати бійцем цього фронту. Для когось це донесення правдивої інформації, знову ж таки це ветерани, для когось це пошук дійсно правдивої інформації, для когось це, можливо, самоосвіта, і головне – для кожного з нас має з’явитися така чудова річ, яка називається довіра до ЗСУ, – додав Залужний.

Категорії
Новини
Новини
Loading...