Окупанти п’ять разів за добу порушили «тишу», загинув боєць ЗСУ

Протягом минулої доби, 22 серпня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Про...

Протягом минулої доби, 22 серпня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це повідомляють у штабі ООС, передає Укрінформ.

Поблизу Луганського окупанти обстрілювали наші позиції з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Неподалік Мар’їнки російські найманці вели вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів. В районі населеного пункту Піски ворог обстрілював українські позиції з ручних протитанкових і підствольних гранатометів. Біля Південного збройні формування Російської Федерації здійснили дистанційне мінування території мінами ПОМ-2, – ідеться у повідомленні.

Крім того, на Луганщині було зафіксовано проліт ворожого безпілотника типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

Унаслідок ворожого обстрілу один військовий дістав вогнепальне поранення, несумісне з життям.

Як зазначається, на обстріли російсько-окупаційних військ українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Про факти порушень Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Станом на 7-му годину ранку, 23 серпня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Українські воїни контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації, – наголошують у штабі ООС.

Категорії
Новини
Новини
Loading...