На Коломийщині відкрили спорткомплекс, який здатний приймати міжнародні змагання

Сьогодні, 24 серпня, в селі Королівка Коломийського району відкрили модульний спортивний комплекс «Молодіжний центр». Комплекс для занять спортом збудований у рамах програми Президента України...

Сьогодні, 24 серпня, в селі Королівка Коломийського району відкрили модульний спортивний комплекс «Молодіжний центр».

Комплекс для занять спортом збудований у рамах програми Президента України «Велике будівництво».Намір створити такий заклад мали ще у 2019 році. Будівництво розпочали у 2020, але коштів не вистачало. Проте цього року завдяки програмі комплекс нарешті добудували.

На будівництво даного об’єкта виділили 31 млн грн, з яких 23 млн грн надійшли із держбюджету, а ще 8 млн грн – з місцевого. “Це велике досягнення. Я рада, що ми змогли відкрити цей комплекс саме тут. Якщо раніше можна було лише мріяти про такий комплекс, то зараз це стало цілком реальним досягненням”, – сказала Світлана Онищук, очільниця ІФ ОДА.

Богдан Станіславський, міський голова Коломиї, певен, що така спортивна установа вкрай необхідна як міській громаді, так і всій Коломийщині. Адже модульний спортзал відповідає усім вимогам для проведення навіть міжнародних змагань.”Я радий, що ми встигли завершити будівництво до Дня Незалежності. Цього року у нашій громаді це вже третій проєкт, відкритий у рамках програми «Велике будівництво»”, – додав очільник міста. 


Читайте також:  Як проходив військовий парад у Івано-Франківську.

Категорії
Додаткове інфоЖиття
Новини
Loading...