У центрі Франківська ювенальні поліцейські провели благодійну акцію

Такою акцією кожен франківець може підтримати учнів з інтернатних закладів, будинків сімейного типу та сімей, які опинились в складних життєвих обставинах. Саме ці дітки...

Такою акцією кожен франківець може підтримати учнів з інтернатних закладів, будинків сімейного типу та сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

Саме ці дітки потребують особливої уваги і турботи, а напередодні навчального року їм важливо мати все необхідне для навчання.

З 25 і по 30 серпня поліцейські ювенальної превенції Прикарпаття реалізовують благодійний проєкт «Готуємось до школи разом».

В рамках акції правоохоронці обладнали та розмістили на Вічевому майдані в Івано-Франківську спеціальний контейнер, де люди можуть залишити допомогу для дітей з інтернатів чи малозабезпечених сімей. Йдеться про шкільні набори, книжки, канцелярське приладдя тощо.

Свою частку до благодійної справи вже внесли й працівники підрозділів обласного управління прикарпатської поліції, які також долучилися до акції. Кожен юний учасник акції, який за підтримки батьків доклався до доброго діла, отримав як заохочення від ювенальних поліцейських кульку та значок-наклейку з поліцейською символікою. А ще малюки та підлітки мали можливість ознайомитися з облаштуванням поліцейського автомобіля та зробити фото.

Крім того, такий же збір канцелярського приладдя та інших необхідних дітям для навчання речей триває у всіх районах Прикарпаття. Охочі долучитися до нього можуть передати свою допомогу ювенальним поліцейським, а ті наприкінці акції вже вручать зібрані речі школярам, які цього потребують.

Категорії
Місто
Новини
Loading...