Прикарпатців попереджають про небезпечну харчову добавку

Головне управління Держпродспоживслужби в області попереджає мешканців про небезпечний продукт. Зокрема, надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF): стосовно виявлення несанкціонованої...

Головне управління Держпродспоживслужби в області попереджає мешканців про небезпечний продукт.

Зокрема, надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF):

  • стосовно виявлення несанкціонованої речовини оксиду етилену в гуаровій камеді (постачальник: Abafoods, Badia polesine), що використовувалась в харчових продуктах бренд «BJORG» (оптовик: Bjorg Bonneterre et Compagnie, Saint-Genis-Laval) та експортувалась до України (отримувач: ТОВ «ТС Плюс», вул. Краснова, 27, м. Київ, 03115).

Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та/або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, інформує “Галка”.

У разі виявлення вказаних харчових продуктів, прикарпатців просять повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за номерами телефонів: (0342) 51 13 89, 51 13 92.

Категорії
Надзвичайні новини
Новини
Loading...