У Івано-Франківську відкрили новий дитячий садочок “Джерельце”

Ясла-садок № 37 розташований у мікрорайоні «Липки». Два роки його готували до відкриття з будівельною компанією «Ярковиця» в рахунок пайової участі. «Це вже восьмий...

Ясла-садок № 37 розташований у мікрорайоні «Липки». Два роки його готували до відкриття з будівельною компанією «Ярковиця» в рахунок пайової участі.

«Це вже восьмий дитячий садочок, відкритий за моєї каденції. Три із них були реалізовані разом з компанією «Ярковиця». Дякую компанії, Володимиру Балагурі та всьому депутатському корпусу за таку плідну співпрацю. Я надіюся, що він буде тішити добрими виховниками. Адже як ми виховаємо своїх дітей — таке майбутнє завтра буде в нашої держави», — заявив на відкритті міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Наередодні також відкрили оновлений дитячий садочок «Троянда», а сьогодні відкриє свої двері «Ластівка», а потім — оновлені дитячі садочки і позашкільний освітній заклад «КУТ», інформують “Вікна”.

В.о. завідувачки закладу дошкільної освіти №37 «Джерельце» Надія Яцкевич розповідає, що заклад розрахований на 200 дошкільнят. Міститиме 6 груп: 5 дошкільних і одну ясельну.

Про реєстрацію до садка розповіла заступниця міського голови Вікторія Дротянко:

«Реєстрація стартує орієнтовно в кінці вересня. До цього анонсуватимемо збір в дитячий садочок в мережі та на телебаченні. А черга буде здійснюватися в ЦНАПі з окремим реєстратором».

Уже дуже багато охочих потрапити в садок і з Липок, і з інших мікрорайонів. Тож, за словами Вікторії Дротянко, місто активно продовжує співпрацю у відкритті нових дитячих садочків і в Крихівцях, і на вулиці Хоткевича.

Читайте також: На Прикарпатті виявили 88 нових випадків COVID-19

Категорії
Місто
Новини
Loading...