Поліцейські розшукали вандалів, які понівечили могили у Коломиї

Правоохоронці Прикарпаття викрили трьох неповнолітніх, які пошкодили могили на кладовищі в Коломиї. Слідчі розпочали кримінальне провадження та з`ясовують всі обставини. 27 серпня поліцейські Коломийщини...

Правоохоронці Прикарпаття викрили трьох неповнолітніх, які пошкодили могили на кладовищі в Коломиї. Слідчі розпочали кримінальне провадження та з`ясовують всі обставини.

27 серпня поліцейські Коломийщини на території обслуговування виявили факт вчинення наруги над могилами. Йдеться про пошкодження плити склепу у місці поховання померлих.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські Коломийщини встановили та розшукали вандалів. Ними виявились троє неповнолітніх місцевих мешканців віком 13 і 14 років.

Поліцейські поспілкувалися з дітьми у присутності батьків та працівників служби у справах дітей. Крім того, з їхніх телефонів правоохоронці вилучили фото й відео моменту наруги над могилами.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...