Окупанти дев’ять разів зривали “тишу”, поранені двоє українських військових

За минулу добу в зоні проведення операції Об’єднаних сил зафіксували дев’ять порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. Про це повідомляє у Фейсбуці пресцентр штабу...

За минулу добу в зоні проведення операції Об’єднаних сил зафіксували дев’ять порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресцентр штабу ООС.

Поблизу Широкиного збройні формування Російської Федерації обстрілювали українські позиції з мінометів 120-го калібру. Біля Золотого-4 противник вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Неподалік населеного пункту Причепилівка російські найманці вели вогонь з підствольних гранатометів, – йдеться у повідомленні

У напрямку Кримського ворог двічі обстрілював українські позиції з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Біля Попасної окупанти вели вогонь із великокаліберних кулеметів.

Поблизу Золотого-3 російські найманці двічі обстріляли українські позиції зі станкових протитанкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів.

Окрім того, на Луганщині зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» із перетином лінії розмежування.

В результаті обстрілів російсько-окупаційних військ двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення. Воїнів транспортували до лікувальних закладів. Стан здоров’я одного пораненого українського захисника оцінюється медиками як тяжкий, іншого – задовільний.

На ворожі обстріли українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Станом на 7 годину ранку 30 серпня зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню.

Біля Новозванівки ворог обстріляв позиції ЗСУ зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів.

За поточну добу втрат серед військових Об’єднаних сил немає.

Категорії
Новини
Новини
Loading...