У Калуській громаді — ріст захворюваності на Covid-19

Станом на 30 серпня в Калуській ЦРЛ є 10 хворих з коронавірусними пневмоніями. З них шестеро іногородні, четверо — жителі Калуської громади Усі хворі...
Man in bed with oxygen mask in hospital

Станом на 30 серпня в Калуській ЦРЛ є 10 хворих з коронавірусними пневмоніями. З них шестеро іногородні, четверо — жителі Калуської громади

Усі хворі на коронавірус перебувають на кисневій терапії. Для порівняння: на п’ятницю, 27 серпня, в лікарні було шестеро хворих і лише один — житель громади, інформують “Вікна”.

У цілому впродовж серпня в Калуській ЦРЛ здебільшого отримували лікування по одному-два мешканці громади на день.

Як зазначила на оперативній нараді 30 серпня заступниця Калуського міського голови Наталія Кінаш, епідемічна ситуація загострюється. За її словами, за останню добу в лікувальні заклади громади звернувся 31 мешканець, у 15-ти з яких було підтверджено COVID-19. За вихідні у лікарню госпіталізували трьох людей і всі вони є мешканцями Калуської громади.

Раніше йшлося, що в Калуші готуються до третьої хвилі пандемії Сovid-19.

У міській поліклініці є вакцина Moderna (її використовують для повторного щеплення людей, які отримали першу дозу раніше), а також вакцини Pfizer, AstraZeneca і CoronaVac у достатній кількості. Центр масової вакцинації у міській поліклініці працює щодня. 

Загалом у Калуській громаді станом на 27 серпня проведено 21 104 щеплення проти коронавірусу: першою дозою — 13039 осіб, другою — 8065.

За минулу добу щеплено першою дозою 97 осіб, другою — 69.

Центр масової вакцинації населення у Калуському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги працює щодня (без вихідних) з 10.00 до 16.00 за адресою: вул. Хмельницького, 32, 4-й поверх (56 каб.). 

Читайте також: Прикарпатські рятувальники виїхали для надання допомоги жителям прифронтової зони

Категорії
Життя
Новини
Loading...