Поблизу Надвірної начальник лісгоспу на смерть збив дитину і втік із місця ДТП

Поліцейські Івано-Франківщини розшукали водія, який смертельно травмував дівчинку і втік. Як повідомили у пресслужбі поліції, на Прикарпатті водій легковика збив дитину і втік з...

Поліцейські Івано-Франківщини розшукали водія, який смертельно травмував дівчинку і втік.

Як повідомили у пресслужбі поліції, на Прикарпатті водій легковика збив дитину і втік з місця аварії, не надавши допомоги постраждалій. Потерпіла дівчинка від отриманих травм померла у лікарні через кілька годин після ДТП. Кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розслідують слідчі ДБР.

20 січня о 18:30 на лінію 102 надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими у селі Лоєва на Надвірнянщині. Після ДТП водій покинув травмовану 9-річну дівчинку на дорозі та втік, намагаючись уникнути відповідальності, передає “Галка”.

Дитину у важкому стані доставили в лікарню, де вона через кілька годин померла. Поліцейські негайно розпочали оперативно-розшукові заходи для встановлення місцезнаходження водія. Менш ніж за дві години, у результаті першочергових слідчих заходів, правоохоронці встановили та розшукали 40-річного водія, мешканця Яремче.

Встановлено, що чоловік – керівник одного із держпідприємств, ДТП він вчинив на службовій автівці. Транспортний засіб із механічними пошкодженнями, характерними для ДТП, вилучено. У медичному закладі у водія відібрано біологічні зразки для перевірки алкогольного чи наркотичного сп’яніння. У подальшому поліцейські передали водія працівникам Державного бюро розслідування.

За фактом аварії кримінальне провадження розслідує ДБР.

Поліція Івано-Франківщини наголошує усім учасникам дорожнього руху дотримуватися ПДР, а у разі вчинення аварії – не залишати місце події, адже своєчасно надана домедична допомога і вчасне повідомлення медиків можуть врятувати життя людини. Пам’ятайте, що за такі дії передбачена й кримінальна відповідальність.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...