В Івано-Франківську провели акцію по знищенню наркотичної реклами. ФОТО

24 січня Департаментом молодіжної політики та спорту спільно з Сектором ювенальної превенції управління превенції Івано-Франківського РУП за участі інститутів громадянського суспільства, зокрема ГО «Час...

24 січня Департаментом молодіжної політики та спорту спільно з Сектором ювенальної превенції управління превенції Івано-Франківського РУП за участі інститутів громадянського суспільства, зокрема ГО «Час змін» та ГО «Міжнародна антинаркотична асоціація Івано-Франківськ» проведено вуличну акцію по знищенню наркотичної реклами, яка відображена в графічних написах на фасадах житлових будинків та об’єктах приватної та комунальної власності.

В ході акції було охоплено вулиці Набережну, Пулюя, околиці Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу та Ліцею №17, повідомляє Департамент молодіжної політики та спорту.

Департамент молодіжної політики та спорту також закликає небайдужих та свідомих мешканців Івано-Франківської територіальної громади до самовільного знищення згубного контенту.

Не будьте байдужі до небезпеки, яка може згубно впливати на дітей та молодь.

Категорії
Місто
Новини
Loading...