В Калуші збільшили тариф на оренду торгових місць на ринку

Члени виконавчого комітету Калуської міськради 25 січня розглянули питання про встановлення тарифів на оренду та утримання торгових місць на ринку комунального підприємства «Калуський муніципальний...
Члени виконавчого комітету Калуської міськради 25 січня розглянули питання про встановлення тарифів на оренду та утримання торгових місць на ринку комунального підприємства «Калуський муніципальний ринок».

Як повідомив начальник управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Юрій Соколовський, підвищення тарифів зумовлене тим, що відбулося підняття тарифів на комунальні послуги, послуги охорони та зросла мінімальна зарплатня, пишуть у спільноті Калуш без цензури.

Підвищення тарифів дозволить підприємству стабільно працювати і не допускати збитків. У кошторисі витрат на утримання та обслуговування закладена рентабельність на рівні 10%.

Відповідно до прийнятого рішення, тарифи на послуги з надання в оренду та утримання торгових місць на ринку КП «Калуський муніципальний ринок» будуть наступними:

– торгівля з автомобіля на площі 15 кв. м – 150 грн в день;

– торгівля з автомобіля на площі 20 кв. м – 200 грн в день;

– торгівля сільськогосподарською продукцією власного виробництва (молоко, овочі, фрукти) на площі 0,7 кв. м – 7 грн;

– оренда павільйонів та кіосків для торгівлі – 10 грн;

– торгівля іншими товарами, в тому числі вживаними – 10 грн.

Новий тариф вступає в дію з 1 березня.

Читайте також: У Пасічній п’яний водій без документів вчинив ДТП і зачинився в машині – склали три адмінматеріали

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...