Бурштинська ТЕС впродовж 2021 року сплатила понад пів мільярда податків

За період 12 місяців 2021 року ДТЕК Бурштинська ТЕС сплатила до бюджетів усіх рівнів близько 530 млн грн податків та зборів. Половину цих коштів направили...

За період 12 місяців 2021 року ДТЕК Бурштинська ТЕС сплатила до бюджетів усіх рівнів близько 530 млн грн податків та зборів.

Половину цих коштів направили до державного бюджету, решту ж отримала Івано-Франківська область та Бурштинська територіальна громада, пише МІСТО

В суму виплат увійшли: єдиний соціальний внесок, екологічний податок, податок на землю, податок на доходи фізичних осіб, військовий збір, плата за використання радіочастот, за спецводокористування та податок на нерухоме майно.

«ДТЕК Енерго – відповідальна і надійна компанія. Ми завжди в повному обсязі виконуємо свої податкові зобов’язання, адже кошти, які надходять до бюджету – це, перш за все, гарантована підтримка громади, стабільна виплата заробітної плати працівникам бюджетної сфери, створення комфортних умов, благоустрій населених пунктів тощо. Для прикладу, затверджений бюджет Бурштинської громади на 2022 рік становить 260 млн гривень. Тобто, в минулому році загалом до бюджетів усіх рівнів Бурштинська ТЕС відрахувала  вдвічі більше податків та зборів, аніж витратить наша громада за цих 12 місяців», – зазначив в.о. директора ДТЕК Бурштинська ТЕС, Максим Шумченко.

Із 529,8 млн грн всіх виплат до бюджету Івано-Франківської області та Пенсійного фонду України у м.Івано-Франківськ було спрямовано 162,8 млн грн, ще 108,8 млн грнсклали відрахування до бюджету Бурштинської громади, решту коштів станція  перерахувала в держбюджет та бюджети сусідніх громад.

Читайте також: Вже четвертий тир в Івано-Франківському навчальному закладі. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...