Нацгвардієць, який розстріляв п’ятьох людей у Дніпрі, сам здався правоохоронцям – ДБР

Солдат Нацгвардії Артемій Рябчук, який розстріляв товаришів по службі у Дніпрі, сам зв’язався з правоохоронцями та здався їм. Про це повідомив заступник директора Теруправління...

Солдат Нацгвардії Артемій Рябчук, який розстріляв товаришів по службі у Дніпрі, сам зв’язався з правоохоронцями та здався їм.

Про це повідомив заступник директора Теруправління ДБР у Полтаві Володимир Шилов, який наразі перебуває на місці події, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу відомства у Телеграмі.

Як зазначається, Рябчук, перебуваючи у селі, попросив випадкову жінку зателефонувати у поліцію та повідомити про його місцезнаходження.

Нагадаємо, що ДБР порушило справу щодо службової недбалості керівництва Національної гвардії України, що призвела до трагедії на території Південного машинобудівного заводу у Дніпрі, а також справу за фактом розстрілу військовослужбовців .

Військовослужбовець Національної гвардії відкрив вогонь з автоматичної зброї. У результаті четверо військовослужбовців і одна цивільна жінка загинули на місці, ще п’ять осіб отримали поранення. Стрілець з автоматичною зброєю втік з місця злочину», – повідомили у поліції.

Нагадаємо, що у зоні ООС зберігається “тиша”.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...