Франківка стала переможницею етапу Кубку Європи з фрістайлу

У білоруському місті Раубичі стартував етап кубку Європи з фрістайлу. В перший день змагань франківка Ангеліна Брикіна зуміла вибороти «золото». Ангеліна була найкращою серед...

У білоруському місті Раубичі стартував етап кубку Європи з фрістайлу. В перший день змагань франківка Ангеліна Брикіна зуміла вибороти «золото».

Ангеліна була найкращою серед жінок із загальною сумою 138,85 бала. На другій сходинці розташувалась білоруска Валерія Балматава, яка набрала 131,98 бала, а третьою стала росіянка Аріна Муллагалієва із сумою 131,77 бала.

Ще дві представниці Івано-Франківська виступили менш успішно. Зокрема, Анастасія Гасюк була шостою, а Оксана Яцюк – 12, інформує Департамент молодіжної політики та спорту, передає “Галка”.

Варто зазначити, що у 2021-му році Ангеліна Брикіна стала бронзовою призеркою загального заліку кубку Європи та чемпіонкою України, на цей час вона є у резервному списку збірної України на зимові Олімпійські ігри.

Тренуються дівчата під керівництвом триразової учасниці зимових Олімпійських ігор, майстра спорту України міжнародного класу з фрістайлу Надії Діденко.

Триватимуть змагання до 29 січня. Бажаємо переможних стартів нашим спортсменам.

Категорії
Спорт
Новини
Loading...