У мера Коломиї новий заступник

Займатиметься новий заступник напрямком цифрової трансформації Коломийської громади. Сьогодні на засіданні сесії депутати обрали заступника міського голови Коломиї, пише ПІК. Новим заступником став 26-річний Михайло...

Займатиметься новий заступник напрямком цифрової трансформації Коломийської громади.

Сьогодні на засіданні сесії депутати обрали заступника міського голови Коломиї, пише ПІК.

Новим заступником став 26-річний Михайло Качанський, який раніше обіймав посаду начальника управління комунікації та інформаційних технологій. Тепер він стане заступником з питань діяльності виконавчих органів ради та займатиметься напрямком цифрової трансформації Коломийської громади.

“Вітаю з новою посадою. Знаю, що у пана Михайла вже є розпочаті проєкти, а з новими можливостями ми точно їх втілимо. Бажаю наснаги, нових креативних ідей та здобутків на благо Коломийської громади”, – каже мер.

Микола Качанський під час сесії окреслив першочергові завдання, які ставить перед собою:

“Найперше завдання, на мій погляд, це є питання розробки стратегії цифровізації громади і підрахунку приблизного бюджету на втілення найпріоритетніших завдань. Також потрібно допрацювати систему безпечного міста, і створити єдиний реєстр громади”.

Також міський голова подякував попередньому заступнику Миколі Андрусяку, який залишив посаду за власним бажанням, за рік плідної праці.

“Переконаний, що з новими обов’язками та можливостями йому вдасться втілити ще багато ідей”, – сказав мер.

Читайте також: На Прикарпатті на COVID-19 захворіли 42 медики

Категорії
Влада
Новини
Loading...