Окупанти шість разів порушили “тишу”: є поранені

Упродовж минулої доби, 5 лютого, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню. Про це йдеться у ранковому зведенні сил штабу ООС, передає...

Упродовж минулої доби, 5 лютого, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню.

Про це йдеться у ранковому зведенні сил штабу ООС, передає Укрінформ.

Збройні формування Російської Федерації обстріляли населений пункт Павлопіль, застосувавши 2 безпілотні літальні апарати, з яких скинули 4 гранатометні постріли, імовірно ВОГ-17. Вибухами пошкоджено будівлю школи. Втрат серед цивільного населення немає. У бік Пісків окупанти двічі відкривали вогонь зі стрілецької зброї, – йдеться у повідомленні.

Також неподалік Пищевика російські найманці двічі обстрілювати позиції українських захисників з автоматичних станкових гранатометів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, а біля Березового російсько-окупаційні війська здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

Внаслідок дій ворога двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення. Воїни перебувають в лікувальних закладах. Стан їхнього здоров’я – задовільний, – наголосили у штабі ООС.

Станом на 7 годину ранку поточної доби з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...