Марцінків затвердив нові доручення у разі надзвичайної ситуації

Сьогодні, 15 лютого, відбулась оперативна нарада Івано-Франківської міської ради, де мер міста розповів про нові доручення. На оперативній нараді доручив водоканалу перевірити точки, де...

Сьогодні, 15 лютого, відбулась оперативна нарада Івано-Франківської міської ради, де мер міста розповів про нові доручення.

На оперативній нараді доручив водоканалу перевірити точки, де можна набрати воду (колонки). Подивитися, чи є альтернативні види живлення, якщо раптом щось трапиться. Треба опрацювати та встановити де потрібно дизель-генератори.

Крім того, мусимо перевірити різні системи оповіщення, насамперед усе, що не залежить від інтернету. Заключити договір про друк листівок, щоб ми могли оперативно це робити, – прокоментував Руслан Марцінків.

Уже тривають навчання для дітей та медиків, як діяти у разі надзвичайної ситуації.

Також міський голова доручив опрацювати місця перебування для приїжджих людей, планує створити для цього центр.

І для територіальної оборони треба 500 чоловік у резерв з робітників комунальних підприємств і підрозділів. Ці люди мають підписати контракт у резерв. Адже основна функція тероборони це охорона інфраструктурних об’єктів. Крім цього всього маємо організувати бойовий вишкіл, – додав Марцінків.

Категорії
Надзвичайні новини
Новини
Loading...