На Прикарпатті через пориви вітру шість сіл повністю залишилися без електропостачання

17 лютого на Івано-Франківщині шість сіл залишилися без електропостачання через пориви вітру. Частково знеструмлені вулиці ще 15 міст і сіл. Про це повідомили на...

17 лютого на Івано-Франківщині шість сіл залишилися без електропостачання через пориви вітру. Частково знеструмлені вулиці ще 15 міст і сіл. Про це повідомили на Facebook-сторінці АТ “Прикарпаттяобленерго”.

Станом на 09:00 через сильний вітер повністю без електропостачання села: Похівка, Новий Мартинів, Тенетники, Підбереж, Степанівка, Закерничне.

“Енергетики працюють над ліквідацією знеструмлень. Проте синоптики прогнозують пориви вітру до 35 с/м, що може суттєво уповільнити ліквідацію аварійних знеструмлень для бригад, а також спричинити нові”, — йдеться у дописі.

Також частково знеструмлені вулиці ще 15 міст і сіл. Вимкнення зафіксували у мережах 0,4 кВ. З переліком населених пунктів можна ознайомитися тут.

У компанії інформують, що аварії зафіксували у високовольтних мережах, а вимкнення зареєстрували по всій області. Телефонні лінії кол-центру компанії перенавантажені дзвінками.

Дізнатись про стан вимкнення можна на офіційному сайті компанії вибравши свій регіон на карті вимкнень або ж у чат-боті обленерго у Viber.

Читайте також: В Івано-Франківську п’яний водій заїхав у кіоск

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...