Не мовчіть: соцмережі розлютив ігнор відомими блогерами ситуації в Україні. ФОТО/ВІДЕО

Франківські блогери потрапили під нову хвилю хейту. Все через складну політичну ситуацію в Україні. Підписники звинувачують інфлюенсерів в тому, що ті неодноразово брали участь...

Франківські блогери потрапили під нову хвилю хейту. Все через складну політичну ситуацію в Україні.

Підписники звинувачують інфлюенсерів в тому, що ті неодноразово брали участь в російських “гівах”, а також бояться висловлювати свою думку на велику аудиторію, передає Ратуша.

Так, під постами можна побачити численні негативні коментарі.

Згодом франківська блогерка-мільйонниця Саша Пустовіт у instagram-історіях розповіла, що через ситуацію в країні погано спить і панікує.

Я погано сплю вже довгий час. Часом здається, що моє здоров’я не витримає цього стресу. Найгірше, що я можу робити в даній ситуації – це панікувати і накручувати себе. Я не хочу жити в страху за життя і благополуччя своїх дітей. І найгірше те, що ми нічого не можемо знати точно, – написала Пустовіт.

Підписники не залишили без уваги зізнання Саші.

Після цього Пустовіт зазначила, що продовжує жити та щокварталу сплачувати податки. Таким чином вона допомагає економіці країни.

Втім, підписники зазнаючать, що податки – це нормальне явище для кожної свідомої людини.

Ще одна франківська блогерка-мільйонниця Таня Самбурська сказала, що продовжує жити звичайним життям, не зважаючи на політичну ситуацію в Україні.

Я в курсі ситуації, я бачила вчора новини. Мені не байдуже. Якщо я знімаю звичайні історії, живу далі звичним життям, це не означає, що я собі забила, – сказала Таня.

Після цього дівчина в Instagram-історіях заспівала трек “Я закохався”, яку виконує Міша Марвін разом з російськими реперами HammAli & Navai.

Франківка Юля Вербинець коментувати що-небудь відмовилась. Каже, не вважає себе компетентною у цьому питанні.

Я не буду в списку тих, хто коментує ситуацію в країні, тому що не вважаю себе компетентною. Я вважаю, що мої слова нікому і нічому не допоможуть, і нічого не змінять, – сказала блогерка.

Також дівчина зізналась, що через останні події в країні відмінила поїздку на “блогерську тусовочку” у Буковелі.

Після масового хейту більшість інфлюенсерів опублікували в stories інформацію про те, як допомогти українським військовослужбовцям.

Читайте також: Франківські депутати закликають негайно закрити кордони з Росією та Білоруссю

Категорії
Життя
Новини
Loading...